Auto 30 Iunie 2008 02:25
Producatorul auto Chrysler a lansat un nou serviciu care permite consumatorilor sai sa achizitioneze un sistem wireless in-car, numit “Uconnect”, ca parte a unui program de upgrade pentru autovehiculele care fac parte din reteaua de distributie a dealerilor Chrysler, Dodge si Jeep din Statele Unite, anunta Wall Street Journal

Serviciul Uconnect va fi disponibil incepand din luna august a acestui an. Toti pasagerii care au dispozitivul Wi-Fi activat vor putea sa acceseze separat acest serviciu oriunde exista acoperire de telefonie mobila.

In ultimii ani tehnologia s-a dezvoltat intr-atat incat sistemele GPS sau DVD playerele au devenit niste ustensile indispensabile pentru masini.

Sistemul oferit de Chrysler este dotat cu echipament wireless si bluetooth, astfel incat orice utilizator sa se poata folosi de Internet prin telefonul sau mobil sau prin iPod.

Publicitate pe acest site
Totodata, acesta garanteaza navigare Internet la viteze mari, precum si aplicatii efectuate in timp real care pot fi controlate prin inregistrare vocala sau prin touch screen.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.