Noul model al constructorului nipon impresioneaza prin design, sportivitate si sisteme de siguranta inovative.

Modelele constructorului japonez conduc detasat in topul fiabilitatii, indiferent ca este vorba de piata auto americana ori cea europeana, ceva mai exigenta. Gandit pentru a concura cu competitorii premium ai segmentului D, in special cu modele germane, noua Honda Accord imbina stilul sportiv cu rafinamentul tehnic, la care se adauga un pachet bogat de sisteme de siguranta.

Cu un ecartament marit si centrul de greutate coborat, noul model adopta un stil sportiv. Designul aerodinamic, cu pasajele rotilor pronuntate, confera modelului un aspect destul de agresiv. Noile versiuni beneficiaza de o gama completa de motorizari ce respecta reglementarile viitoarelor norme Euro 5.

Propulsoare de ultima generatie
Noul motor diesel i-DTEC utilizeaza ultima tehnologie de injectie multi-stage piezoelectrica, dispune de o recirculare optima a gazelor de esapament si de filtru de particule pentru a reduce semnificativ nivelul emisiilor. Puterea a fost marita la 150 CP/4.000 rpm, in timp ce momentul maxim ajunge acum la nivelul de 350 Nm la 2.000 rotatii pe minut. Propulsorul pe benzina 2.0 i-VTEC ofera performante similare celor ale predecesorul sau - 156 CP la 6.300 rotatii pe minut si un consum redus de combustibil.