Auto 7 Iulie 2008 02:34
BMW va lansa pe piata locala a cincea generatie a limuzinei Seria 7 la sfarsitul anului, preturile sau o data concreta nu sunt inca disponibile

BMW Romania va lansa limuzina de lux Seria 7 la sfarsitul anului “Primele informatii care se vor comunica despre model se concentreaza in jurul premierelor tehnologice pe care le aduce modelul. Detalii despre data de intrare pe piata, pret inca nu sunt disponibile. Noi asteptam ca data de lansare sa fie la sfarsitul anului acesta, fara insa sa putem comunica o data concreta”, au spus reprezentantii BMW.

Prima aparitie a modelului bavarez va avea loc in octombrie, la Salonul Auto de la Paris.

Bayerische Motoren Werke AG, cel mai mare producator de masini de lux, va lansa in toamna acestui an o noua versiune a limuzinei Seria 7, mizand pe un profit in crestere ca urmare a comenzilor din China si America, potrivit Bloomberg.

“Noul model Seria 7 va contribui foarte mult la indeplinirea tintelor de profit pe care si le-a propus producatorul pentru anul 2012”, a declarat directorul executiv al companiei Norbert Reithofer.

Potrivit lui Reithofer, noua generatie Seria 7 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde, fiind mult mai puternic si cu un consum mult mai redus decat predecesorul. Modelul dispune de doua motorizari pe benzina de 4,4 l cu 407 CP si 3 l cu 326 CP, precum si de o varianta diesel de 3 l si 245 CP.

Printre tehnologiile noii generatii Seria 7 se numara acces la internet si sistemul night-vision care avertizeaza soferul de prezenta oamenilor pe carosabil. Noul model dispune de un buton care permite conducãtorului auto sa conduca sportiv sau sa aiba o plimbare confortabilã.

BMW a vandut mai mult de 1,2 milioane de masini din modelul Seria 7 de la prima aparitie in 1977.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.