Auto 8 Iulie 2008 03:11
Citroen Romania, importatorul general al marcii franceze, va comercializa anul acesta pe piata romaneasca modelul C4 facelift, dupa ce va fi prezentat pe 26 august 2008 in premiera mondiala cu ocazia Salonului de la Moscova, informeaza compania

Citroen Romania va comercializa anul acesta modelul C4 facelift Operatia de face-lift s-a realizat in primul rand asupra partii frontale. In ceea ce priveste interiorul modificarile se refera la materialele utilizate si finsaje, precum si la integrarea turometrului in plansa de bord.

C4 vine si cu o oferta noua de motorizari pe benzina, fiind echipat cu doua noi motoare dezvoltate in cooperare cu BMW Group, de 1,6 litri VTi 120 si 2,0 litri THP 150.

Motorul diesel de 2 litri introduce viitoarea norma Euro V. Prin utilizarea noilor tehnologii, cum ar fi anvelopele cu o rezistenta la rulare scazuta, Citroën reuseste sa propuna mai multe versiuni cu emisii de CO2 de pana la 120 g, cum este cazul motorizarilor HDi 92 CP si HDi 110 CP in asociere cu cutii de viteze manuale si automate.

In ceea ce priveste sistemele multimedia, oferta se imbogateste cu un nou sistem de navigatie - a doua generatie a sistemului MyWay – asociat functiei Bluetooth, si cu posibilitatea de a conecta diferite dispozitive periferice.

C4 faclift dispune de proiectoare xenon bifunctionale si directionale, sistemul de alertare in momentul depasirii liniei continue, volanul cu centrul fix si sistemul de asistenta la pornirea in panta.

Lansat la sfarsitul anului 2004, modelul C4, in cele doua variante - berlina si coupé – s-a vandut in peste 900.000 de exemplare in toata lumea.

Tot anul acesta, Citroen Romania va incepe comercializarea pe piata romaneasca a noului C5 in versiunea Tourer (break) in octombrie si a noului C5 berlina in septembrie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.