Oficial: Citroen C4 cu faceliftPrincipalul atu al lui C4 este designul - interior si exterior. Daca hatchback-ul in 5 usi se adreseaza in special familistilor si nu arata foarte spectaculos, modelul in 3 usi - coupe-ul - arata foarte bine si este apreciat in special de tineri, acesta fiind un castig important pentru Citroen, constructor ale carui masini nu prea erau in atentia publicului tanar pana in urma cu cativa ani.

De asemenea, cel putin pana acum, C4 a fost scutit de zvonuri privind probleme de fiabilitate, spre deosebire de modelul de clasa mica C3.

Oficial: Citroen C4 cu faceliftFaceliftul aplicat lui C4 este unul vizibil mai ales in partea frontala unde spoilerul a fost complet redesenat, iar blocurile optice au fost discret retusate. Masina arata mai bine inchegata in partea frontala si adauga o usoara nota de agresivitate, desi, cel putin la C4 Coupe, era de preferat un stil si mai agresiv. Celelalte modificari nu sunt foarte usor de observat pentru cineva care nu cunoaste in detaliu masina. Este vorba de noi modele de jante, stopuri spate usor retusate si cateva elemente ornamentale adaugate.