Auto 9 Iulie 2008 02:51
Citroen a prezentat primele poze si informatii cu noul C3 Picasso, model ce va debuta pe piata in acest an

Citroen pregateste noua generatie a modelului C3 si a ales sa faca asta intr-un mod mai deosebit. Francezii au prezentat deocamdata un nou monovolum bazat pe C3, pe care l-au numit C3 Picasso si pe care il vom vedea expus la Salonul Auto de la Paris din aceasta toamna.

C3 Picasso atrage cu siguranta atentia datorita designului, unul foarte personal - daca ii putem spune asa. Stilul adoptat de Citroen are legatura si cu faptul ca actuala generatie C3 a fost preferata in special de femei si probabil ca noul model va avea acelasi target principal. Oricum, masina nu arata deloc rau si promite avantaje practice deosebite.

Lungimea noului C3 Picasso este de 4.08 metri, iar inaltimea atinge 1,62 metri, suficient, spun farncezii pentru un habitaclu conformatibil si spatios. Portbagajul are un volum de 500 de litri, performanta posibila si datorita faptului ca scaunele spate sunt culisabile pe o lungime de 150 mm.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.