Auto 10 Iulie 2008 02:40
Daca va place filosofia actualului BMW M5 (motor V10 aspirat, turatii de peste 8.000 rpm) ar fi bine sa cumparati unul acum. Sau cel putin unul din actuala generatie. Acesta pentru ca viitorul M5 se va alinia la politica de masuri impotriva poluarii asa ca va suferi niste "mici" modificari
Motor turbo pentru viitorul BMW M5Surse din interiorul BMW au declarat ca viitorul M5 nu va mai avea acelasi motor V10 al actualei generatii, desi acum ceva timp au existat niste zvonuri conform carora propulsorul va fi pastrat, dar va primi un turbo. Se pare ca bavarezii au decis totusi ca nu pot face actualul V10 la un nivel la care sa polueze conform normelor anului 2012 - an in care isi va face aparitia urmatoarea generatie, asa ca au decis sa foloseasca un motor mai mic. Este vorba de V8-ul de 4,4 litri, biturbo, pe care il stim de pe modelul X6.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.