Auto 10 Iulie 2008 03:06
Imediat dupa incheierea finalei de la Wimbledon, Kia - sponsorul castigatorului de pe iarba londoneza Rafael Nadal - a prelungit cu 3 ani contractul pe care il are cu sportivul
“Suntem extrem de incantati sa extindem parteneriatul cu domnul Rafael Nadal, progresul pe care acest sportiv il face, spiritul sau dinamic si devotamentul fata de tenis fiind in deplina concordanta cu viziunea pe care o are Kia Motors”, a declarat Hyoung-Keun Lee, Senior Executive Vice President si COO International Business Division. La randul sau, Rafael Nadal a adaugat: “Sunt sustinut de aceasta companie de cativa ani si sunt fericit ca pot creste profesional alaturi de Kia si in anii urmatori”. Intelegerea dintre cele doua parti va permite Kia Motors sa foloseasca imaginea campionului spaniol in campaniile publicitare pe care le va derula si va asigura participarea sportivului la actiunile organizate de producatorul coreean.

Asocierea Kia cu Rafael Nadal face parte din strategia companiei de a se implica tot mai mult in sportul alb. In ianuarie, Kia si-a prelungit parteneriatul cu Australian Open in calitate de sponsor principal pana in 2013.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.