Harley Davidson, la cumparaturi in Europa In plus, parteneriatul incheiat intre cele doua companii face acordul platii unei sume catre Claudio Castiglioni pana in 2016, in cazul in care sunt obtinute anumite targeturi financiare.

MV Agusta Group este detinuta in proportie de 95% de familia Castiglioni. Achizitia grupului furnizor de motociclete va fi finalizata in cateva saptamani, prin acoperirea datoriei pe care o are Agusta la banci.

Grupul Agusta este format din doua familii de motociclete, o linie exclusivista de motociclete premium, sport, de inalta performanta, vandute sub brandul MV Agusta si o linie de motociclete scoase pe piata sub numele de Cagiva. Compania isi vinde produsele in toata lumea, prin aproximativ 500 de dealeri, dintre care cei mai multi se regasesc in Europa. In anul 2007, MVAG a vandut 5.819 motociclete, pentru ca, in prezent, compania sa inregistreze scaderi semnificative in productie si, implicit, anumite dificultati financiare.

Citeste si:

“Motocicletele reprezinta inima, sufletul si pasiunea afacerilor intreprinse de Harley Davidson, Buell si MV Agusta”, a declarat Jim Ziemer, CEO Harley.

Totodata, “ambele branduri au produse extraordinare si o conexiune speciala cu cei care le sunt consumatori fideli. Brandurile MV Agusta si Cagiva sunt foarte cunoscute in Europa, cele doua nume fiind sinonime pe piata respectiva cu termenii frumusete, intaietate, performanta de origine italieneasca”, a opinat Ziemer.