Elvetienii de la Rinspeed prezinta la Geneva un nou concept, cu design modulabil.

Rinspeed iChange - Electric si modulabilCompania elvetiana Rinspeed este cunoscuta pentru unele dintre cele mai spectaculoase concepte prezentate la saloanele auto, chiar daca nu cu o cadenta foarte sustinuta. Sigur va amintiti de sQuba, roadsterul care merge pe sosele, dar si sub apa (gasiti o galerie foto aici).

Rinspeed iChange - Electric si modulabilUltima creatie a elvetienilor este conceptul iChange, model care vine cu o inovatie la nivelul caroseriei. Masina poate fi configurata cu doar un singur loc, in situatiile in care soferul vrea sa piloteze, dar are si valente mai practice. Partea din spate a masinii se ridica si descopera inca maxim doua locuri, cu ajutorul unui sistem electric. Masina este programata pentru debutul oficial la Salonul Auto de la Geneva, in martie anul viitor si atunci vom avea mai multe informatii despre aceasta capacitate de transformare a lui iChange (nume foarte inspirat).

Rinspeed iChange - Electric si modulabilEcologia este cuvantul de baza cand vine vorba de propulsie. iChange dispune de un motor electric care furnizeaza 177 CP si care ar trebui sa asigure performante foarte bune. Din pacate, Rinspeed nu a dat mai multe detalii despre acest motor (tehnologie, autonomie, timp de incarcare etc). Sa speram ca o va face la salonul de la Geneva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.