Coreenii si-au pus designerii la treaba si se prezinta la Detroit cu un concept de lifestyle - Soulster.

Kia Soulster ConceptKia nu a terminat de speculat liniile noului model Soul, asa ca prezinta la Detroit o noua interpretare a acestuia. Conceptul se numeste Soulster si este destinat celor ce prefera o abordare mai tinereasca si mai originala a modelului Soul. Soulster este conceput ca un pick-up compact, locurile din spate fiind lasate in aer liber, aceasta optiune fiind valabila si pentru locurile din fata. Plafonul este format dintr-un soft-top ce poate descoperi, independent, locurile din fata si cele din spate, in functie de preferintele ocupantilor.
Soulster arata mult mai impozant si mai masculin decat modelul pe baza caruia este construit. Parbrizul este mai mic, jantele sunt de 19 inch, iar cele doua traverse din spate pluseaza la capitolul design. Spoilerul spate contine cate doua iesiri cromate.
Kia Soulster Concept - InteriorInteriorul se prezinta cu unele elemente care sugereaza productia de serie a lui Soulster, cu toate ca repere cum ar fi scaunele si volanul ar putea sa fie inlocuite cu unele conventionale cand Soulster va ajunge in showroom-uri.

Kia Soulster Concept - SpateIdeea productiei de serie este sustinuta si de propulsoarele conventionale, unele dintre ele fiind la momentul actual si pe alte modele de serie Kia. Soulster poate fi echipat cu un propulsor de 1,6 litri, pe benzina, care produce 120 CP si este cuplat la o cutie de viteze manuala, cu 5 trepte. Se poate opta si pentru motorul de 2 litri si 140 CP, disponibil fie cu o cutie de viteze manuala, cu 5 trepte, fie cu una automata cu doar 4 trepte. Din oferta nu vor fi excluse propulsoarele turbodiesel de 1,6 litri, in mai multe versiuni de putere. Coreenii nu spun nimic despre o transmisie 4x4 in cazul lui Soulster.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.