Situatia actuala a vanzarilor nu le permite celor de la Lincoln sa reziste prea mult, asa ca americanii se adapteaza.
Lincoln C ConceptLincoln incearca diferite strategii pentru a supravietui. Cea mai noua directie prin care marca americana vrea sa reziste pe o piata extrem de dificila este concretizata de aparitia concepului C. Litera “C” ar putea veni de la “compact”, americanii de la Lincoln testand piata pentru un hatchback compact cu acest nou concept.
Lincoln C ConceptE adevarat ca Lincoln are un anumit nivel al imaginii, asa ca noul concept C se vrea un hatchback premium, in genul BMW Seria 1 si Audi A3. Mai mult, ultima tehnologie dezvoltata de Ford (compania integreaza marca Lincoln) este prezenta pe C Concept. Propulsorul este unul pe benzina, de 1,6 litri, Ecoboost, care dezvolta 180 CP, iar transmisia este asigurata de o cutie de viteze PowerShift, cu dublu ambreiaj.
Lincoln C ConceptChiar daca nu arata extraordinar, Concept C se vrea a fi un model foarte dinamic, rotile fiind special amplasate pe colturile caroseriei pentru un cat mai bun echilibru pe sosea. Nu se stie inca daca vom vedea un model de serie asemanator de la Lincoln, americanii testand mai degraba piata si ferindu-se sa ia o decizie prea indrazneata.
Lincoln C Concept - interior


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.