BMW a prezentat un nou model de nisa, Seria 5 GT, deocamdata concept, dar care va intra in productia de serie.
BMW Seria 5 GT ConceptBMW a prezentat acum cateva ore un nou model, asteptat dealtfel de toata lumea si pregatit pentru debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba de noul BMW Seria 5 GT Concept, un nou model, cu alura de coupe, conceptul fiind, in opinia germanilor, un PAS (Progressive Activity Sedan). Practic vorbim de ideea de design a lui BMW X6, dar transpusa la nivelul unei berline.
BMW Seria 5 GT ConceptDesi se numeste Seria 5 GT, noul model este inspirat la nivelul designului de noua Serie 7 si platforma fiind una usor mai mare decat cea a Seriei 7. Seria 5 GT are o lungime de aproape 5 metri si promite doua locuri superconfortabile si spatioase in spate. Masina are 4 usi, spatele plonjat, in ideea de coupe si un hayon interesant. Acesta se poate deschide fie ca la o berlina, fie cu tot cu luneta, ca un hayon propriu-zis. Portbagajul are un volum de 430 d elitri, dar cu bancheta spate rabatata se ajunge la 1.650 de litri.
BMW Seria 5 GT ConceptInteriorul este conceput in stilul BMW, fara surprize mari din punct de vedere al stilului. Se remarca consola centrala care desparte practic masina in doua pana la nivelul scaunelor spate, Seria 5 GT fiind dotata cu strict 4 locuri. Conceptul dispune de o trapa supradimensionata si monitoare destinate pasagerilor din spate, plasate pe tetierele scaunelor fata.
Desi germanii ii spun “concept”, Seria 5 GT va intra in productia de serie cu foarte mici modificari fata de ceea ce vedeti in galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.