Un concept futurist al japonezilor - Nissan Qazana - este piesa de baza a standului Nissan la Geneva.
Nissan QazanaConceput intr-un stil ciudat, Nissan Qazana se vrea o noua abordare a crossover-elor urbane, la fel cum este si modelul Qashqai. Noul concept al celor de la Nissan afiseaza o parte frontala care atrage in mod sigur atentia prin cele doua blocuri optice mari si partea frontala ridicata si cam masiva pentru dimensiunile compacte ale masinii. Efectul este ciudat si datorita celeilalte perechi de blocuri optice, plasate sus, pe capota.
Nissan QazanaLateralele arata portierele care se deschid in oglinda si lipsa montantului central pentru un acces foarte lejer in interior. Niponii spun ca portierele sunt operate electric, iar din motive de securitate cele din spate nu pot fi deschise decat daca cele anterioare sunt deschise. Pe de alta parte nu ni se spune nimic despre motorizare, probabil din cauza faptului ca acest concept este unul de design si atat.
Nissan QazanaInteriorul afiseaza un stil asemanator cu cel exterior si se vrea inspirat de... motociclete. Este vorba mai ales de consola centrala, care preia forma unui rezervor de motocicleta. In spatele volanului se regasesc, amplasate compact, doua ceasuri, restul informatiilor fiind afisate pe un mare display situat in centrul plansei de bord.
Nissan Qazana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.