Subaru va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un concept hibrid, cu motor clasic si doua motoare electrice.

Concept SubaruConceptul niponilor atrage atentia in primul rand prin portierele gullwing, cu dimensiuni atat de mari incat asigura accesul pe ambele randuri de scaune, aspect posibil si datorita lipsei montantului central. Subaru combina in cazul acestui concept tehnologiile de serie traditionale marcii cu trenul de rulare hibrid.

Concept SubaruConceptul nipon este echipat cu un motor boxer, de 2 litri, care este ajutat de doua motoare electrice, transmisia fiind asigurata de o noua cutie de viteze si de sistemul de tractiune integrala Symmetrical All-Wheel Drive. Motorul electric montat pe puntea spate ofera 27 CP si are capacitatea de a propulsa masina la viteze reduse. Cand se accelereaza, motorul electric functioneaza doar pentru a suplimenta puterea oferita de motorul cu combustie interna.

Si puntea fata dispune de un motor electric care produce 13 CP si al carui rol este acela de a ajuta propulsia in special in sarcini mari.

Concept SubaruConceptul niponilor va prezenta si o noua tehnologie de detectare a obstacolelor de pe sosea. O camera video foarte performanta monitorizeaza in permanenta drumul si la aparitia unui obstacol de orice fel atentioneaza soferul.

Concept Subaru

Sursa: Carscoop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.