Chevrolet a prezentat un concept care ne arata liniile noului model Aveo, in versiune sportiva.

Chevrolet Aveo RS ConceptPentru Salonul Auto de la Detroit, Chevrolet a pregatit un model care ar trebui sa-i impresioneze pe americani. Si nu va ganditi la un model traditional american. Chevrolet prezinta conceptul unui model european, cu caracteristici europene, al carui rol este acela de a arata cat de eficienta este ingineria europeana.

Chevrolet Aveo RS ConceptSe stie ca americanii, care se refera la un motor de 5,7 litri cu cuvintele "small block" au preferinte traditionale pentru propulsoarele mari. Cu noul Aveo RS, Chevrolet incearca sa le arata ca se pot obtine puteri respectabile si din motoare mici. Noul Aveo RS Concept vine cu un motor de 1,4 litri, turbo, care produce 138 CP. Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte.

Chevrolet Aveo RS ConceptLa nivelul designului, Aveo RS concept ne arata liniile destul de exacte ale noii generatii Aveo, evident, usor mai domestice in cazul versiunilor de baza. Interiorul, care seamana mult cu unul de serie, vine cu aceeasi solutie contructiva la nivelul bordului, ca si noul Spark. Este vorba de ceasurile de bord, adica turometru analogic si display-ul inspirat din cel al motociletelor pentru celelelate informatii, inclusiv viteza de rulare. In rest, plansa de bord este una destul de realista pentru productia de serie.

Noul Aveo va fi prezentat la Detroit, dar productia versiunii de serie va incepe catre finalul anului, tot in Statele Unite, la Michigan.
Chevrolet Aveo RS Concept


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.