Designerul Jacob McMurry si-a imaginat cel mai luxos model Alfa, pentru anul 2017.

Modelul pe care il vedeti nu este unul desenat oficial de Alfa Romeo, dar are sanse sa le trezeasca atentia italienilor. Masina, una al carei design se potriveste anului 2017, dupa cum crede Jacob McMurry, autorul conceptului, este un Fastback care ar putea integra tot ceea ce insemana Alfa Romeo, nu doar la nivel de performante ci si de lux si traditie.

Desenele au fost facute pentru a arata un model inspirat de 8C Competizione, care sa celebreze totodata si reintoarcerea Afla Romeo pe piata americana. Interesant este ca designerul sustine ca masina din imagini a fost creata inainte de acordul intre Chrysler si Fiat.

Liniile limuzinei create de Jacob McMurry par mai degraba trasate de un designer de moda, dar aduc suprafete interesante, care pastreaza imaginea de marca Alfa, evident, cu un puternic accent futurist.

Desi in spatele acestui gen de concepte nu sta nici o baza tehnica, creatorul acestei Alfa isi imagineaza masina cu un V8 diesel sub capota si tractiune spate.

Sursa: YankoDesign


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.