Auto 1 Octombrie 2010 00:05

Kia POP e genul de concept p ecare stii sigur ca nu-l vei vedea transformat in masina de serie. Cel putin nu in urmatorii 10 ani. Este atat de fantezist, incat nu are mai nimic de-a face cu realitatea. Realitate care stie doar de ce vrea piata si ce prefera clientii.

Totusi, POP arata bine pentru un show car. Te atrage, atata vreme cat nu te gandesti sa-ti cumperi unul. Portierele care semana cu aripile unui fluture si hayonul gen “capac” te fac sa incerci sa-ti imaginezi viitorul pe care ti-l sugereaza unele filme.

Si normal ca motorizarea nu putea fi una normala, pentru o masina anormala. Asadar, POP este echipat cu un motor electric de 68 CP care poate imprima o viteza maxima de 140 km/h. Autonomia pare ok pentru o masina care nu are ce cauta in afara orasului – 160 km.

Acum… sa fie doar ceva care sa atraga doritorii de un viitor fantezist sau sa anunte ceva. Eventual de serie. Pana la urma, la cate a facut Kia in ultimii ani, poate baga cineva mana in foc ca nu pregastesc ei un concurent pentru smart?

Citeste si: OFICIAL - Noul Volkswagen Passat!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.