Noul Opel Astra GTC se anunta unul dintre cele mai puternice hothatch-uri de pe piata, cu o putere maxima peste cea a lui Megane RS250.

O veste buna, zic eu. Si o surpriza foarte placuta. Dupa ce v-am aratat unul dintre cele mai frumoase hothatch-uri, Astra GTC, Opel revine cu o noua galerie foto.

Ei bine, oficial este concept si se numeste Opel GTC Paris, dar tineti cont ca versiunea de serie va arata cam la fel. Cu exceptia unor mici detalii de exterior si a scaunelor pe care le vedeti in poze. Deci, eu zic ca va puteti spune parerile despre masina aceasta, ca fiind una de serie cu exceptia elementelor amintite mai sus.

Daca acum 4 saptamani stiam ca acest concept are un motor turbo de 2 litri, acum stim si ce caracteristici are. Practic, daca ramane asa si pentru modelul de serie, ne uitam la cel mai puternic hothatch de pe piata (cu exceptia lui Ford Focus RS, care si-a cam epuizat productia).
Asadar, impatimiti ai vitezei, pentru noul Opel Astra GTC OPC a fost conceput un motor de 2 litri, turbo, care ofera 290 CP! Ati citit bine, nici macar... citeste continuarea si vezi galeria foto pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.