Constructorul german va prezentat, peste maxim 2 ani, o versiune exclusiv electrica a celei mai apreciate compacte din lume - VW Golf.
Volkswagen ne anunta ca pregateste o versiune electrica a lui VW Golf, va dati seama, mai mult din considerente de imagine. Nici un producator mare nu-si permite sa nu arate ca este preocupat de mediu. Evident, trebuie sa fie vorba de masini cu propulsie electrica. Chiar daca nu sunt gata, chiar daca nu au performante satisfacatoare, trebuie sa arate ca dezvolta si masini electrice.

Asta e cazul celor de la VW, care spun ca testeaza deja un Golf cu propulsie electrica. Nu este gata pentru productia de serie, va fi abia peste 2 sau 3 ani, probabil pe urmatoarea generatie a lui Golf.
Sa vedem insa la ce stadiu sunt nemtii acum. Modelul electric pe care il testeaza este bazat pe actualul Golf si are un motor electric de 115 CP care asigura sprintul de la 0 la 100 km/h in 11,8 secunde, viteza maxima fiind.. citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.