Biome este un concept la crearea caruia Mercedes a lasat libertate completa designerilor sai din California.

Mercedes a prezentat conceptul Biome, unul mai special, caruia nu trebuie sa-i cautam urmasi printre viitoarele modele de serie al nemtilor. Nici macar liniile nu vor fi prea curand adaptate modelelor de serie. Vorbim despre un concept de fantezie, de imaginatie si atat.

A fost desenat de studioul de design Mercedes din California, special pentru un concurs de design din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Tema a fost crearea unui model compact (Biome are putin peste 4 metri), cat se poate de ECO, cu 4 locuri, a carui greutate sa nu depaseasca 450 kg. Biome a reusit chiar sa cantareasca doar 394 kg.

La interior, soferul sta in mijloc, apoi exista doua locuri pentru pasageri de o parte si de ata a soferului, dar putin mai in spate, iar cel de-al patrulea pasager sta tot in mijloc, dar in spate.

Mercedes Biome arata spectaculos, dar este doar incantare pentru ochiul celor pasionati de design. Nu este functional, este doar fantezie neingradita.

Vezi galerie foto completa pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.