Cadillac a prezentat un concept ciudat, complet in afara liniei si traditiei constructorului american.

A inceput Salonul Auto de la Los Angeles si o prima surpriza a si aparut. Cadillac, oglinda luxului si prestigiului printre constructorii americani, cel care face formidabilul CTS-V, a prezentat un… mini. E deocamdata concept, dar se va transforma intr-o masina care ar urma sa atraga publicul doritor de lux si dimensiuni mici.

Bineinteles, nu se potriveste deloc cu traditia Cadillac de pana acum si va concura cu o alta masina care nu-si are rostul, Aston Martin Cygnet. Din fericire, americanii au preferat sa creeze un model nou, nu sa ia o Toyota iQ careia sa-i puna grila si emblema Aston Martin, cum au facut britanicii.

Conceptul se numeste Urban Luxury Concept si – in aceasta forma – arata spectaculos. Linia Cadillac imprimata unei masini mici, cu o forma ce sugereaza masivitate vizuala si portiere mari, tip “foarfeca”, care se deschis automat, de la buton. Cum spuneam, “iti ia ochii” in aceasta forma, dar imaginativa modelul de serie mult mai conventional, fara aceste portiere de “show” si atunci n-o sa mai para deloc special.

Habitaclul, care ofera loc pentru 4 persoane, are o plansa de bord minimalista, dar lucrata in ideea de lux, ca de altfel intreg interiorul. Asta e si ideea – lux in stil Cadillac, un mini premium, pentru... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.