Subaru pregateste schimbarea actualei generatii Subaru si ne dezvaluie cum ar putea arata viitorul model. Si nu arata deloc rau.

Mie chiar nu-mi place actualul Subaru Impreza, fie el normal sau WRX STi. Admir masina pentru performante, pentru motoarele boxer si tractiune integrala, dar nu-mi place deloc cum arata. E ciudata, nu inspira ceea ce poate sa faca.

Dar asta se va schimba la noua generatie. Care va arata cu totul altfel, iar in poze vedem si cam cum. Noul Impreza Concept a fost prezentat la Los Angeles, iar niponii spun ca prefigureaza noua generatie Impreza. Un design mult mai “solid”, mai dur, cu o gramada de suprafete, contureaza o masina care imbina o oarecare eleganta cu o doza mai mare de agresivitate. Pur si simplu e mai placuta ochiului.

Sigur, deocamdata vorbim de un concept, al carui design va fi modificat pentru versiunea de serie, dar sa speram ca nu mult. Niponii definesc o noua linie de design, care corespunde si unei noi strategii a brandului si care se numeste “Confidence in Motion”. Suna bine si sper sa se regaseasca pe noile modele Subaru.

Citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.