Saab a incheiat primul an de independenta si ne arata conceptul PhoeniX, cel care va inspira viitoarea generatie Saab 9-3.

Saab a incheiat primul an de independenta, cum ii spun ei, adica primul an de cand au fost preluati de Spyker. Iar cei de la Spyker n-au stat cu mainile in san, pentru ca Saab nu-si permite asa ceva.

Iata si dovada! Primul concept Saab dupa dezlipirea de GM, un concept numit PhoeniX
(stiti treaba aia cu pasarea Phoenix) si desenat de noul designer al suedezilor, americanul cu origini italiene Jason Castriota. Tineti cont ca acest Castriota a desenat si modele Ferrari si Maserati, asa ca ne putem astepta la suprize foarte placute de la el. Eu am o slabiciune speciala pentru Saab, asa ca intelegeti de ce spun ca PhoeniX este superb. Si chiar nu cred ca sunt prea subiectiv!

Saab PhoeniX marcheaza intoarcerea la origini, adica la inspiratia directa din industria aeronautica, parte si inceput al istoriei Saab. Acesta este si motivul pentru care PhoeniX mizeaza mult pe aerodinamica, are un coeficient de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galewrie foto & video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.