BMW a dezvaluit cum arata conceptul primului sau model electric. Se numeste i3 si va fi primul model electric premium de pe piata.

BMW a prezentat noile modele i3 si i8, in versiune concept. Vorbim despre cele mai importante modele electrice/hibride de la BMW, primele care vor fi oferit sub noul sub-brand “i” al bavarezilor.

Asadar, iata noul BMW i3 Concept, modelul cu propulsie electrica pe care BMW il va oferi incepand cu 2013.
Masina este una revolutionara, BMW afirmand ca foloseste la scara mare fibra de carbon in combinatie cu plastic, astfel ca greutatea maisnii este de doar 1.250 kg. Este o valoare mai mult decat buna pentru o masina electrica, ale carei baterii cantaresc destul de mult. BMW spune ca, daca nu ar fi folosit aceasta tehnologie, BMW i3 Concept ar fi avut cu 250 – 300 kg mai mult.

Greutatea foarte buna inseamna autonomie si agilitate. BMW i3 Concept are un motor electric care produce 170 CP si 250 Nm si are tractiune spate. Propulsorul permite atingerea... citeste mai multe despre BMW i3 Concept pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.