Auto 31 August 2011 01:20
Peugeot ne arata un concept de design, unul foarte pasional, care combina elemente din clase nu chiar compatibile la prima vedere.

Peugeot a impresionat de fiecare data la capitolul concepte, la un moment dat ma gandeam daca nu cumva fac cele mai frumoase concepte din lume. Nu stiu daca sunt chiar acolo, pentru ca vorbim despre design, unde aspectul subiectiv e la putere, dar e clar ca n-ai cum sa ramai indiferent de studiile lor de design.

La Frankfurt, constructorul francez vine cu Peugeot HX1 Concept, un monovolum atipic, foarte scund, dinamic si inspirat de ultimele concepte Peugeot, ceea ce inseamna ca francezii “testeaza” noua evolutie a designului modelelor marcii.
Peugeot HX1 Concept are linia laterala a unui coupe, cele 4 portiere gen foarfeca deschizandu-se in oglinda, spectaculos, fara... citeste mai multe despre Peugeot HX1 pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.