Ford ne arata noul design al marcii printr-un coupe foarte spectaculos - Evos Concept. Acesta prefigurea si noul Mondeo.

Iata si marea supriza pe care Ford ne-a rezervat-o pentru Salonul Auto de la Frankfurt! Se numeste Ford Evos Concept si se spune ca ar putea deveni un succesor pentru cunoscutul Capri.

Evos concept arata excelent, zic eu, in vreme ce Ford spune ca ne arata noua linie de design care va “invalui” gama in viitorii ani. Conceptul este un fastback cu detalii ultramoderne, arata ca un coupe in lateral, dar are 4 portiere, toate cu deschidere in sus. Bun, portiere fata cu deschidere in acest fel vedem destul de des la concepte, dar mai rar vedem unele spate care se deschid asa, fara ca la exterior sa sugereze macar ca este o portiera acolo, cand sunt inchise.

La Ford Evos Concept imi place mult fata agresiva, dar... citeste mai multe despre Ford Evos Concept pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.