Auto 5 Martie 2012 01:20
Seat ne arata noua generatie Toledo. Una care se desparte de forma fara succes a generatiei anterioare si care revine la categoria "berlina".

Va mai amintit penultima generatie Seat Toledo? O berlina apreciata, in fapt, un Seat Leon in versiune sedan. Ei bine, cand a venit vremea sa inlocuiasca acel model, Seat a avut o idee extrem de proasta.

Asa ca ultima generatie Seat Toledo a fost un crossover ciudat, cu accente de monovolum, care mi s-a parut (cu tot respectul) urat rau. Evident ca n-a mers, iar Seat s-a intors la reteta clasica. Ceea ce vedeti mai jos este noul Seat Toledo concept. Este, practic, masina de serie, dar spaniolii ii spun concept ca sa trezeasca interesul.

Cum spuneam, Seat Toledo a revenit la forma initiala, berlina, fara pretentii de a se integra in... citeste mai multe despre noul Seat Toledo pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.