Auto 25 Aprilie 2012 01:20
Lamborghini ne arata primul SUV din gama dupa o pauza de 20 de ani. Noul Lamborghini Urus se vrea cel mai sportiv SUV premium.

Lamborghini a ales China pentru premiera celui mai important si mai neconventional model din ultimii 20 de ani. Noul SUV Lamborghini Urus este deocamdata concept, dar in mod sigur va intra in productia de serie. Nu peste mult timp.

Daca Ferrari a evitat s-o faca si probabil nici n-o va face prea curand, Lamborghini a decis sa-si adauge si un SUV in gama. N-as zice ca nu ma asteptam la asta, dar am crezut ca, mai intai, constructorul italian va produce o berlina supersport, mai ales ca au si prezentat conceptul – Estoque – care arata foarte bine.

Iata insa ca italienii au preferat sa renunte deocamdata la o berlina pentru noul Lamborghini Urus, un SUV care in mod sigur... citeste mai multe despre noul Lamborghini Urus pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.