Segmentul SUV-urilor este unul foarte profitabil, iar Seat a cedat tentatiei si s-a hotarat sa-si rotunjeasca profitul cu un astfel de automobil.

Conceptul Tribu, care prefigureaza practic SUV-ul Seat care va fi diponibil in 2009, a fost prezentat cu un spactacol impresionant la Frankfurt, tema fiind traditiile si cultura triburilor africane, dupa cum sugereaza si numele.

Ceea ce socheaza la conceptul spaniolilor este designul, fara prea mare legatura cu cel al gamei actuale Seat. Estetica lui Tribu, creionata de fostul designer al lui Lamborghini, trecut acum la Seat, arata viitoarea imagine a modelelor constructorului spaniol.

Liniile puternice si originale, creioneaza imaginea unei masini sportive, la acest aspect contribuind si faptul ca Tribu are doar trei usi. Inovativ este sistemul de deschidere a hayonului, care culiseaza in sus si stopurile integrate practic in luneta.

Nu au fost anuntate detalii tehnice, dar spaniolii nu duc lipsa de tehnologie. Ce are Volkswagen este practic si al lor.

Galerie foto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.