Cei de la Land Rover pregateau o surpriza pentru Salonul Auto de la Detroit, dar au avut ceva probleme cu securitatea pozelor asa ca..surpriza a fost dezvaluita.

Land Rover a scapat din greseala pozele noului SUV Coupe!Este vorba de concepul Land Rover LRX, un SUV cu doua usi care arata foarte bine si care va debuta ca masina de serie peste un an si jumatate. Britanicii se raliaza astfel noilor tendinte ale pietei SUV-urilor, noua moda pentru anii viitori fiind modelele de lux cu doar doua usi.

Land Rover a scapat din greseala pozele noului SUV Coupe!Conceptul este denumit LRX, dar nu se stie daca aceasta denumire va fi pastrata si pentru versiunea de serie. Masina masoara 4,3 metri lungime si putin peste 1,5 metri inaltime fiind construita pe platforma noului Freelander. La cum arata conceptul, LRX este mai degraba o declaratie de design pentru drumurile bune, decat un offroader performant, dar e foarte posibil ca masina de serie sa aiba aptitudini remarcabile in teren accidentat. Asta pentru ca Land Rover este specializat in masini de teren foarte performante si a imprimat calitati de offroad chiar si modelelor de lux pe care le produce (Range Rover si Range Rover Sport).

Land Rover a scapat din greseala pozele noului SUV Coupe!Conceptul atrage atentia si prin plafonul panoramic cu o structura interesanta, acest aspect evidentiind faptul ca masina va miza pe stil pentru a-si tenta potentialii clienti.

LRX va concura cel mai probabil cu noul BMW X6, dar modelul german va iesi pe piata inaintea celui britanic.

Pozele si informatiile au fost publicate de site-ul revistei germane Auto Motor und Sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.