Hummer isi va incanta admiratorii din SUA si nu numai, cu un nou concept destinat aventurierilor.

Un nou Hummer: Conceptul HXHummer HX este opera a trei tineri designeri care au reusit sa creeze o masina ce respecta fidel imaginea de marca Hummer, dar care aduce si influente mai proaspete si imprima o nota excelenta de dinamism. Masina, destinata clientilor tineri si cu spirit de aventura, arata ca si cand ar fi deja pregatita pentru un trial serios de off-road, datorita dimensiunilor mai mici fata de cele cu care suntem obisnuiti la Hummer, liniei plonjate a spatelui si garzii la sol apreciabile.
Un nou Hummer: Conceptul HX
Conceptul este asamblat in asa fel incat se pot demonta panourile plafonului, hayonul si chiar aripile fata si spate, caz in care ajunge sa arata aproape la fel ca un buggy.

Un nou Hummer: Conceptul HX
Si trenul de rulare este conceput pentru off-road. Motorul este un V6 de 3,6 litri (300 CP) care poate fi alimentat si cu biocombustibil E85, iar sistemul de tractiune integrala permanenta dispune de diferentiale blocabile pentru ambele punti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.