Renault a venit cu o surpriza de proportii la Geneva si anume conceptul Renault Megane Coupe.

Geneva 2008: Renault Megane Coupe ConceptChiar daca este un concept la acesta vreme, Renault Megane Coupe va avea si o versiune de serie. Si asta nu e tot. Conceptul ne arata de fapt liniile noii generatii Renault Megane, care va debuta probabil la Salonul Auto de la Paris din toamna. Actualul Megane este pe piata din 2002 si sunt toate sansele ca acesta sa fie ultimul an de comercializare al acestei generatii.
Dar sa revenim la concept. Megane Coupe se prezinta cu niste linii foarte indraznete, asemanarea cu design-ul noii Laguna fiind evidenta la partea frontala.

Geneva 2008: Renault Megane Coupe ConceptPortierele se deschid in sus, evident pentru spectacol, iar interiorul este atat de futurist, incat nu prea poate fi imaginat pe o masina de serie. Partea din spate aminteste oarecum de ideea posteriorului actualului Megane hatchback, dar este la o alta scara si este ornata cu multe detalii care atrag atentia.

Geneva 2008: Renault Megane Coupe Concept

Este evident ca versiunea de serie a lui Megane va fi mult mai “cuminte”, pentru ca intr-un segment de volum constructorii nu isi permit extravagante chiar la un asemnea nivel. Totusi, faceti un exercitiu de imaginatie, pentru ca, in mare, liniile acestui concept sunt liniile viitorului Megane. Si sa nu uitam ca Renault a mai riscat odata si cu actualul Megane hatch, al carui spate i-a socat pe multi acum 6 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.