Constructorul francez a pregatit un concept superb pentru Salonul Auto de la Paris.

Peugeot RC.. - Stil, economie si 313 CPPeugeot a aratat cateva poze cu un nou concept pe care francezii l-au pregatit pentru Salonul Auto de la Paris. Masina se numeste RC..., numele complet urmand sa fie cunoscut abia la prezentarea oficiala din cadrul salonului.

Pozele din care putem admira masina sunt unele de studio, care dezvaluie doar partial liniile caroseriei. Chiar si asa, conceptul RC... pare sa fie o adevarata bijuterie pentru cei pasionati de design. Francezii spun ca RC... reprezinta puntea de legatura dintre conceptele RC (prezentat in 2002) si 908 RC, dezvaluit la editia trecuta a salonului de la Paris.

Peugeot RC.. - Stil, economie si 313 CPPeugeot nu a dat prea multe informatii legate de masina, dar a spus ca aceasta este conceputa ca un GT, cu 4 usi si 4 locuri, iar propulsia este asigurata de o unitate hibrid. Probabil ca este vorba despre o combinatie intre un propulsor HDI si unul electric, francezii anuntand ca puterea maxima va fi de 313 CP, iar emisiile de noxe se vor incadra sub valoarea de 109 grame/km, cand masina merge utilizand motorul conventional. Peugeot afirma ca masina va putea rula si doar cu ajutorul propulsorului electric, caz in care nu vor exista emisii de CO2.

Peugeot RC.. - Stil, economie si 313 CPComunicatul de presa nu precizeaza daca francezii au intentia sa produca un model de serie pe baza acestui concept. Peugeot spune doar ca RC... va fi o vitrina tehnologica care arata posibilitatile constructorului la nivelul designului, tehnologiilor de propulsie hibride si performantelor.

Peugeot RC.. - Stil, economie si 313 CP


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.