Mazda a pregatit un concept inedit pentru Salonul Auto de la Paris.

Un salon auto nu este pentru constructorii auto doar o ocazie de a-si etala noile modele de serie, ci si o sarbatoare a tehnologiei si imaginatiei. Noi concepte tehnice sau estetice primesc votul publicului in cadrul unui salon auto si in functie de reactia vizitatorilor, constructorii duc catre productia de serie o parte din solutiile imaginate sau renunta pur si simplu la ele.

Teoretic, privin noul concept Mazda Kiyora, nu ti-o poti imagina ca masina de serie. Probabil nici nu va fi. Dar vom recunoaste anumite linii de design in viitoarele modele Mazda de serie. Mai mereu se intampla asa.

Tema apei la noua Mazda KiyoraKiyora se vrea o masina urbana, care sa se simta in mediul sau in aglomeratii. Numele inseamna, spun japonezii, "curat si pur" cu trimitere directa la aspectele ecologice. Asta desi Mazda aminteste, la capitolul tehnica, de propulsoare conventionale dotate cu injectie directa si de sistemul Smart Idle Stop System. Platforma tehnica este una complet noua, spun cei de la Mazda.

Designul exterior este creionat doar din linii excesiv de rotunjite, stilistii utilizand tema apei. Destul de logic daca ne uitam la liniile ample care sugereaza curgerea apei.

Tema apei la noua Mazda Kiyora

Tema apei la noua Mazda Kiyora


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.