Berlina de clasa medie a obtinut 5 stele la crash test-ul EuroNCAP.

La putin timp dupa ce a fost obtinut premiul Masina Anului 2009 in Europa, Opel Insignia arata ca merita acest titlu si din punct de vedere al sigurantei. Masina s-a comportat foarte bine la crash test si a obtinut 5 stele, cu un total de 35 de puncte.

Opel Insignia - 5 stele la EuroNCAPLa impactul frontal, Insignia s-a descurcat foarte bine obtinand 15 puncte din 16 posibile, habitaclul fiind suficient de solid pentru a proteja foarte bine ocupantii. Un rezultat excelent a fost obtinut si la testul de impact lateral, dar si la cel cu stalpul, masina primind toate punctele puse in joc la aceasta sectiune.

Opel Insignia - 5 stele la EuroNCAPTestele au aratat ca si copiii sunt bine protejati la bordul masinii, dar Insignia a fost usor depunctata din cauza indicatiilor evazive despre folosirea scaunelor pentru copii. Totusi, verdictul este de 4 stele din 5 posibile.

Opel Insignia - 5 stele la EuroNCAPCa majoritatea modelelor de clasa medie, Insignia a aratat ca doar spoilerul ofera o buna protectie pentru picioarele pietonilor, asa ca verdictul este de doar 2 stele din 4 posibile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.