Arata extrem de bine, nu se va demoda prea curand si nu te lasa sa mergi normal. Este noul Citroen DS3, cu motor de 156 CP.

De cand n-ati mai vazut un hothatch veritabil de la Citroen? De mult timp, nu? Nu-i nimic, constructorul francez n-a facut decat sa-si pregateasca revenirea in toata aceasta perioada.

Primul rezultat este DS3. O masina pe care o stiti toti, deja, primul model dintr-o serie premium, pe care francezii o ofera cumva paralel cu gama normala. DS3, cum sugereaza si numele, are aceeasi plaforma cu modelul C3. Ba chiar seamana mult la nivelul partii frontale, farurile sunt aceleasi, dar difera grila fata, mai mare si mai agresiva la DS3.

Spatele insa difera total si face ca DS3 sa fie cu totul altceva. Mult mai dinamic, mult mai placut, cu linii nonconformiste, va avea cu siguranta lipici la pasionatii de moda, la oamenii educati si cu pretentii. Cand l-am vazut prima data, am crezut ca se potriveste in special femeilor, dar nu e asa. M-am simtit foarte bine la volanul masinii asteia rosii, cu plafon alb, mai ales ca are sub capota un motor de 156 CP. Merge de minume si pentru barbati.

Si nu va inchipuiti cum atrage atentia!
La fiecare semafor se vor gasi niste perechi de ochi care cerceteaza... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.