Actualul Opel Corsa a ajuns catre finalul ciclului de productie. dar pana vine un nou model, actualul are inca o serie de atuuri dupa recentul facelift.

Opel Corsa a trecut recent prin mainile designerilor si inginerilor Opel pentru niste imbunatatiri absolut necesare cand principalii doi competitori, Ford Fiesta si VW Polo, sunt mai tineri. Dealtfel, cu actuala generatie Corsa s-a procedat putin mai altfel decat in mod normal. Masina a avut anul trecut un facelift strict tehnic, pentru ca anul acesta sa aiba unul strict estetic. Cei mai multi producatori le fac concomitent.

Evident, modelul testat de mine este cel din acest an, cu tot cu facelift estetic. Unul care a presupus modificari la partea inferioara a spoilerului, dar nu unele de amploare. De asemenea, plansa de bord a fost putin slefuita, cu un display mai mare si comenzi redesenate pentru climatizare. la fel, modern, dar nimic de amploare.

Eu zic ca Opel Corsa facelift face inca fata in clasa mica, dar isi arata... citeste continuarea despre Opel Corsa pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.