Renault Megane GT Line 1.4 TCe este un sportiv cumpatat, care nu te dezamageste in depasire, nici la benzinarie. Problema este cand cumperi masina...

Dupa ce conduci Megane RS e clar ca restul gamei Megane pare din alt film. Dar RS-ul presupune o suma de peste 20.000 euro, ceea ce poate nu-i la indemana unui tanar pasionat de masini.

Asadar, ce faci daca vrei, totusi, o compacta cu valente sportive, usor de intretinut, fara taxe mari, fara consum exagerat si, mai ales, sub 20.000 euro? Ai de unde alege, dar in mod sigur pe primele locuri va iesi Renault Megane GT Line. Este clar o masina pentru cei ce apreciza dinamica, in nici un caz pentru tatal tau, caruia ii e indiferent ca sub capota e un 1,8 sau 1,4 litri, atata timp cat masina… are portbagaj si merge.

Practic, ce presupune Megane GT Line?
Pe scurt, un kit estetic care arata destul de bine, dar si cateva “chestii” tehnice care... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.