Auto 30 Mai 2012 01:20
 Noul Peugeot 208 are toate sansele sa te surprinda placut. Doua inovatii majore si o platforma care inspira sportivitate.

Noul Peugeot 208 a debutat in Romania, iar Trust Motors ne-a aratat cum este acest model si ce asteptari au de la el, in cadrul unui drive test de o zi, pe Valea Prahovei. Si apropo de Valea Prahovei, sedinta foto cu Peugeot 208 a avut loc la Castelul Cantacuzino, o locatie superba, care merita vizitata.

Masina arata bine in realitate, da impresia ca este foarte sofisticata si, intr-o destul de mare masura, chiar este. Imi place partea frontala, cu grila mai mica si altfel impartita, dar trebuie sa recunosc ca pare putin fortata. Asta si pentru ca eleganta lui 206 ramane la cote mari chiar si in prezent, iar 208 mizeaza pe altceva.

Insa noul Peugeot 208 atrage atentia, iar asta-i bine. Ramane o masina cu target preponderent... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.