Auto 21 Iunie 2012 01:20
 Renault Laguna Coupe reuseste sa-ti atraga atentia prin eleganta. Insa n-ar trebui s-o confunzi cu o masina sport.

A treia generatie Renault Laguna n-a mai fost deloc ceea ce au fost primele doua generatii (adica hit-uri absolute). A facut Renault cumva si a desenat ultima generatie Laguna in asa fel incat n-a mai atras deloc la nivel vizual. Si, credeti-ma, problema este doar la nivel de design, pentru ca masina in sine are multe aspecte bune de aratat.

Insa, la a treia generatie Laguna, francezii au hotarat sa faca si un coupe. O idee buna, Renault Laguna Coupe fiind singurul model din gama care arata bine. Am testat masina, si asta-i parerea mea. Nu as zice ca-i un model foarte frumos, dar nu arata rau, imi place mai ales spatele care mie-mi aduce aminte de Aston Martin.

In continuare, nu-mi place cum arata partea frontala, farurile sunt inexpresive si grila mult prea mare si… simpla. Insa, per ansamblu, Renault Laguna Coupe este salvata de... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.