Arata excelent si are un motor foarte atractiv. Noul Opel Astra GTC va intarata mintile celor ce-si doresc o compacta in 3 usi. Pentru ca este cel mai reusit.

Opel Astra GTC este cea mai frumoasa compacta in 3 usi existenta la acest moment. Fara discutii. Iar pe cei care nu sunt de acord, ii provoc sa-mi arate una mai frumoasa.

E normal sa arate atat de bine. De ce? Pentru ca Opel a inceput aceasta prelucrare stilistica a modelelor in 3 usi cu prima generatie Astra GTC. Si s-a vazut ca o multime de tineri asta asteptau. Daca pana si-n Romania, care nu-i neaparat cine stie ce piata pentru astfel de modele, vezi des modele GTC din prima generatie, inseamna ca nemtii au intuit bine nisa. Apoi au fost urmati de altii, sa amintim Kia, cu modelul pro_cee’d si Renault cu Megane Coupe. La fel de adevarat este ca unii merg inca pe ideea veche, banala, “sudarea” portierelor spate si un geam mai mic.

A doua generatie Astra GTC este si mai reconstruita comparativ cu.... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.