Chevrolet a lansat pe piata romaneasca noul Spark la un pret de pornire de 7.000 euro cu TVA, iar pentru anul viitor este asteptat noul Aveo, monovolumul cu sapte locuri Orlando si noua Captiva, a declarat Catalin Manta, directorul de vanzari si marketing al Chevrolet in Romania.

Chevrolet Spark“In prima parte din 2011 vom lansa modelul Orlando, noul Aveo hatchback si sedan, iar spre finalul anului a doua generatie a SUV-ului Captiva”, a spus Manta.
In 2012, Chevrolet lanseaza pe piata europeana noul model american Camaro care dispune de un motor de 420 CP. Tot in 2012 este asteptat si modelul electric Volt.

Noul Chevrolet Spark are doua motorizari pe benzina de 1 litru 68 CP si 1,2 litri 81 CP.

Chevrolet SparkAmbele sunt echipate cu sistem de injectie multi-port, respecta standardul de emisii Euro V si sunt disponibile impreuna cu o cutie de viteze manuala cu cinci trepte de viteza.
Spark are un consum de carburant de 5,1 litri/100 km si un nivel al emisiilor de CO2 de 119g/km.
Noul autovehicul mini de la Chevrolet are o dimensiune compacta, o lungime de 3,64 m si o latime de 1,597 m.

Chevrolet SparkIntrebat ce parere are despre piata auto in 2010, Manta a spus ca vanzarile de masini noi ar putea scadea anul acesta cu 20%, in conditiile in care declinul pietei pentru ianuarie si februarie este estimat la circa 50%.

"Piata auto va inregistra o scadere de 20% in 2010. Cred ca de la o scadere de circa 50% in prezent, piata va recupera 30% si vom incheia anul undeva la 20%", a spus Manta.

Oficialul Chevrolet considera ca programul REMAT va avea impact asupra vanzarilor, insa nu se va putea recupera in totalitate scaderea de 50% a pietei.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.