Porsche Romania, importatorul Skoda pe plan local, a lansat noua Skoda Superb Combi la un pret de pornire de 18.281 euro cu TVA, pentru motorizarea de 1,4 litri benzina 125 CP.

Prezentat in premiera publicului la Salonul International de Automobile de la Frankfurt, Skoda Superb Combi este prezent in toate showroom-urile Skoda din Romania.

Skoda Superb CombiMotoarele din portofoliul Skoda Superb Combi sunt identice cu cele ale modelului Superb: trei motoare pe benzina (1.4 TSI 125 CP; 1.8 TSI 160 CP; 3.6 FSI V6 260 CP) si trei motoare diesel (1.9 TDI PD 105 CP; 2.0 TDI PD DPF 140 CP; 2.0 TDI CR DPF 170 CP). Toate motoarele sunt cu injectie, pentru un consum de combustibil cat mai mic posibil si emisii de noxe scazute. Toate versiunile cu tractiune integrala vor avea in dotare ultima generatie de cuplaj Haldex.

Superb Combi poate fi comandat in trei versiuni de echipare diferite – Comfort, Ambition si Elegance, diferentierea constand in design-ul interior si nivelul de dotare.

Skoda Superb CombiNoua Skoda Superb Combi are o lungime de 4,838 mm, o latime de 1,817 mm si inaltimea de 1,510 mm. Volumul portbagajului este de 633 litri, care, prin rabatarea scaunelor din spate, poate ajunge pana la 1,865 litri.

Nou model vine cu dotarea Footboard, compartimentul de depozitare pentru umbrela in portiera stanga spate, iluminarea exterioara cu ajutorul oglinzilor laterale, lanterna LED portabila in portbagaj si multe altele.

Skoda Superb CombiPentru prima data in istoria marcii Skoda, modelul Superb Combi ofera optiunea de deschidere electrica a portbagajului. Din momentul deschiderii, trapa portbagajului se ridica automat pentru a usura accesul la bagaje, iar podeaua variabila, cu margine de incarcare joasa, permite incarcarea facila a obiectelor voluminoase.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.