Un grup de entuziasti cu (prea) mult timp liber a stabilit recordul de viteza pentru o masina de tuns iarba.

Lupta pentru "suprematie" intre americani si englezi si-a consumat un nou episod, miza fiind destul de mare daca e sa luam in calcul pregatirile minutioase si de durata.

Un englez, care face parte dintr-un grup de entuziasti excentrici a reusit s astabileasca recordul de viteza pentru o masina de tuns iarba. Pe o pista speciala acesta a atins viteza de 140,5 km/h. Poate nu pare chiar impresionant, dar este daca ne gandim ca "masina" este destul de mica, nu chiar sigura si in nici un caz conceputa pentru asemenea viteze.

Recordul nu este unul intamplator, echipa de englezi propunandu-si de la bun inceput sa treaca la o diferenta semnificativa de recordul anterior, stabilit de un american, acum 4 ani, cu 129,2 km/h. Detinatorul acestui record, Bob Cleveland a venit special in Marea Britanie pentru a asista la reusita englezilor.

Urmatorul obiectiv pentru englezi este acela de a trece de viteza de 160 km/h, cat mai curand posibil.


Sursa: AutoBlog


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.