Dupa multi ani in care secretul a fost bine pastrat, s-a aflat cine este The Stig, de la Top Gear. Nu, nu este Michael Schumacher.

Daca va uitati la Top Gear, si eu nu stiu un pasionat de masini care sa n-o faca, sigur il stiti pe The Stig. Omul care nu vorbeste, nu gesticuleaza, doar conduce. Are ultimul cuvant in testarea unei masini si stabileste cel mai bun timp al acesteia pe circuitul Top Gear.

The Stig este folosit de cei de la BBC, producatorul Top Gear pentru a da culoare emisiunii, iar pentru acest lucru secretul identitatii sale este foarte bine pazit. Foarte bine, chiar daca sunt probabil multi oameni acolo care ii stiu identitatea. Chiar The Stig are in vedere (si in contract) faptul ca daca isi dezvaluie identitatea, zboara din echipa. Fostul The Stig a si zburat din echipa, dupa ce s-a aflat ca este Perry McCarthy, pilot britanic care a cochetat si cu Formula 1, dar fara succes.

Noul The Stig, care face parte din show-ul Top Gear de 7 ani, ...citeste articolul integral pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.