Mazda MX-5 este un model special in lumea roadsterelor. Posesorii din toata lumea au demonstrat acest lucru, reusind sa alinieze cea mai lunga coloana de MX-5.

Acum doua zile, Mazda a reusit organizarea celei mai ample parade cu modelul MX-5, probabil cel mai iubit roadster din lume. La adunarea care a avut loc la Essen, s-au strans nu mai putin de 459 de exemplare MX-5, iar parada acestor modele a intrat in Cartea Recordurilor. Au fost si mai multi participanti, dar din motive de spatiu, cifra oficiala a recordului a fost de 459 de masini.

Precedentul record al celei mai mari coloane de modele MX-5 a fost de 249 de masini, fiind stabilit acum ceva timp in Noua Zeelanda.
La evenimentul de la Essen au venit – cum era si normal – foarte multe masini din Germania, dar a fost si un grup din Rusia, care a strabatut 2.500 de km pentru a participa la eveniment.
Popularitatea acestui model este cat se poate de explicabila. Daca aveti ocazia, conduceti putin un MX-5 si veti intelege de ce creeaza dependenta.

Citeste si: - Cea mai lenta masina de politie din lume - un tractor!
- Cursuri de pilotaj


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.