Un test de consum, in conditii reale, inclusiv pe minunatele drumuri romanesti, cu cel mai economic BMW - 320d EfficientDynamics Edition.

De fiecare data cand scriu un articol despre recordurile de consum ale unor masini, sunt destui oameni care spun ca nu sunt relevante. Pentru ca sunt facute cu grija, pe trasee care evita aglomeratiile, in special la viteze mici, pe autostrazi. De multe ori au dreptate. Evident, am avut si comentarii care invitau recordmenii de acest fel sa vina in Romania sa incerce consumuri reduse, pe drumurile noastre proaste, aglomerate, cu putini km de autostrada.

Ei bine, iata un test care a iesit foarte bine, desi nu este vreun record mondial. Dar e relevant, pentru ca s-a mers destul de mult si in Romania, cu plecare din Bucuresti, pe un traseu pe care il facem majoritatea celor care plecam in afara din sud-estul tarii. Cu aceleasi camioane, blocaje, soferi, sosele proaste si aglomerate de care ne-am lovit toti.

Stiu de acest test inca de cand am testat BMW 320d EfficientDynamics Edition, pentru ca atunci cand am luat masina, aceasta tocmai venise de la Munchen. Este acelasi exemplar pe care l-am testat si eu.
Povestea testului o gasiti in comunicatul de presa urmator (n-are rost s-o mai recompun eu), primit de la Alex Seremet, Corporate Communications la BMW Group Romania.

Cu startul pe 8 septembrie 2010 de la dealerul BMW MHS Motors din Bucuresti, modelul BMW 320d EfficientDynamics Edition a ajuns la “BMW Welt” din Munchen dupa o calatorie de 22 de ore. Dupa 1.489 de km de drum neintrerupt si sigiliul rezervorului intact, computerul de bord indica o autonomie de... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.