A venit si randul nostru, cel mai nou model Alfa Romeo, Giulietta, va fi lansat oficial in Romania in luna noiembrie.

Este o premiera importanta, pentru ca eu cred ca Giulietta e un model extrem de important pentru Alfa, chiar si in Romania, stiut fiind faptul ca romanii inca se feresc de masinile italiene.

Ei bine, Giulietta este cu totul deosebita. Asa cum spuneam si in titlu, eu cred ca este cea mai frumoasa compacta actuala, iat italienii spun ca e chiar mai mult decat atat, referindu-se la partea tehnica. Cat de bine arata, vedeti si judecati din poze, dar asta nu e totul. Giulietta vine cu o platforma noua, care promite agilitate si sportivitate, caracteristice esentiale pentru o Alfa.

Inca nu stiu ce motoare vin in Romania (probabil vin toate), dar sa vedem ce gama propun italienii. Giulietta va avea o gama competa de motoare turbo, 3 versiuni pe benzina si doua turbodiesel. La baza este motorul turbo de 1,4 litri MultiAir (benzina) oferit in doua versiuni de putere – 120 CP si 170 CP. Cele doua turbodiesel-uri sunt de 1,6 litri JTDM si 105 CP si 2 litri JTDM de 170 CP.

Pentru cei ce vor mai mult, exista motorul turbo... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.