Dacia Duster a fost aleasa printre cele 7 finaliste pentru titlul Car of the Year 2011. Dar ce sanse are sa si castige?

Dacia Logan n-a avut sansa sa ia titlul Car of the Year, dar o are acum Duster. SUV-ul romanesc a fost ales printre cele 7 finaliste ale competitiei Car of the Year, dintr-o lista de 41 de modele eligibile.

Orice s-ar spune, Dacia Duster fiind un model foarte apreciat, dar si contestat (asiduu chiar, de catre unele organzatii ecologiste), alegerea masinii in finala este o realizare.

Sa vedem acum cu cine concureaza pentru titlul Car of the Year 2011. Alte 6 modele, printre care si o premiera.

- Alfa Romeo Giulietta
- Citroen C3/DS3
- Ford C-Max/Grand C-Max
- Nissan Leaf
- Opel Meriva
- Volvo S60/V60

Cateva cuvinte despre ele.
- Alfa Romeo Giulietta este o compacta foarte frumoasa si urmasa apreciatului model Alfa 147, care a castigat competitia in 2001. Cred ca Giulietta are sanse mari sa castige.

- Citroen C3/DS3 nu e corect grupat, dupa parerea mea, chiar daca impart aceeasi platforma. DS3 este mult mai frumos si destul de deosebit fata de C3. Ar fi trebuit sa fie inscrise ca modele diferite.

- Despre Ford C-Max nu am prea multe de spus. Monovolumele sunt apreciate in Europa si ne amintim ca un monovolum mai mare, S-Max, a castigat competitia in 2007. Nu-i dau sanse prea mari lui C-Max

- Nissan Leaf este premiera de care spuneam. Prima masina electrica care concureaza pentru Car of the Year. Da, ar putea lua titlul, are sanse mari, pentru a fi dat un semnal industriei.

- Opel Meriva, o masina frumoasa, care atrage insa mai mult prin usile spate cu deschidere in oglinda. Este un element avantajos.

- Volvo S60 ar putea atrage datorita schimbarii drastice a liniei de design, este una dintre cele mai frumoase berline de clasa mare, burdusita de tehnologie de siguranta. Bine.. tehnologia asta mai da gres.

Care sunt sansele Dacia Duster sa castige?
Teoretic, sunt mari. Avem o masina care a revolutionat segmentul SUV-urilor si l-a facut accesibil. Este de departe cel mai accesibil SUV de pe piata, iar masina a prins... citeste continuarea pe Motorstory.ro.

Citeste si:
Noul Lucid Gravity, primul SUV electric al mărcii: autonomie de 708...
Noul Lucid Gravity, primul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.